Rocolina

Gefranjerde F1 Cyclaam met midi Rococo bloemenRocolina
Rocolina is de midi F1 Cyclaam met fraaie Rococo gevormde bloemen. De gehele serie is zeer uniform in bloemvorm en plantbouw.

Breed en helder kleurassortiment
Rocolina is in 6 heldere kleuren beschikbaar. Rocolina is ook als Client Mix of EasyMix te verkrijgen. De EasyMix is samengesteld uit alle kleuren van het Rocolina assortiment met een vaste mixverhouding; klik hier om deze te bekijken. De Client Mix wordt op maat samengesteld conform uw eigen wensen.

Uniform Rococo!
Rocolina blinkt uit in uniformiteit. Alle planten hebben fraaie Rococo gevormde bloemen. Deze unieke bloemvorm in combinatie met uniformiteit treft u alleen in de Rocolina aan! Rocolina heeft een stevige forse plantopbouw met veel blad en is zeer rijkbloeiend.

De zaden hebben een hoge kiemkracht en zijn ziektevrij. Hierdoor gaat het telen gemakkelijk en betrouwbaar. Als u met jonge planten start, kunt u al na 18 tot 20 weken starten met de verkoop. Voor de productie is een potmaat van 10,5 tot 12 cm het meest optimaal. U kunt zowel oppotten met zaailingen van 12 weken oud (1,5 cm pluggen) als ook met jonge planten van 15 weken oud (4 cm pluggen).

Voor het downloaden van de complete productbrochure klikt u hier.