Picola

Compacte micro F1 Cyclaam
Picola is dé micro F1 Cyclaam. De gehele serie is zeer compact van vorm met een mooi bladtype. Door zijn “grootte”, natuurlijke zeer compacte groei en een korte teeltperiode is Picola gemakkelijk te telen én te verkopen.

Fraai kleurassortiment
Picola is in 11 heldere kleuren beschikbaar, waaronder de zeer attractieve Shine Red. Picola is ook als Client Mix of EasyMix te verkrijgen. Er zijn mixen samengesteld voor zowel potmaat 6-7 cm als voor potmaat 9 cm. De EasyMix is samengesteld uit diverse kleuren van het Picola assortiment, inclusief Shine Red, met een vaste mixverhouding. Klik hier voor de mixverhouding van de Picola EasyMix. De Client Mix wordt op maat samengesteld conform uw eigen wensen.

9318 Purple Flame IMG_2298Eenvoudig en zeer snel te telen
Picola heeft een zeer compacte groei, waardoor Picola zeer eenvoudig te telen is. Het gebruik van remstoffen is niet noodzakelijk.

Het telen van Picola gaat niet alleen gemakkelijk maar ook zeer snel. Als u met jonge planten start, kunt u al na 13 tot 15 weken Picola verkopen. Voor de productie is een potmaat van 6 tot 9 cm het meest optimaal. U kunt oppotten met zaailingen van 10-12 weken oud (1,5 cm pluggen).

Voor het downloaden van de complete productbrochure klikt u hier.