Outsider

Mini F1 Cyclamen voor outdoor
Outsider is de geheel nieuwe mini F1 Cyclamen voor buiten. Outsider heeft een botanische uitstraling door de zeer kleine bloemen, decentrale bloei en decoratieve bladstructuur.

Kleurassortiment
Outsider is in 5 botanische kleuren beschikbaar: Deep Purple, Lilac, Light Pink Eye, White and Pink.

Outsider is ook als EasyMix te verkrijgen. De EasyMix is samengesteld uit alle kleuren van het Outsider assortiment met een vaste mixverhouding. Klik hier om deze te bekijken.

Outsider is beperkt bschikbaar.

Toepassing
Outsider groeit uniform en een uitbundige bloei. Deze mini Cyclamen is zeer geschikt voor border, terras en bloembakken op het balkon.Outsider combi Deep Purple, Lilac, White, vijver met bladeren IMG_4793

Informatie voor de kweker
Tijdens de teeltperiode ontwikkelt Outsider decoratieve bladeren met zilverkleurige markeringen en heeft de plant een mooie compacte groei. Outsider is zeer eenvoudig te telen, ook door middel van een geautomatiseerd teeltproces. Deze unieke teelteigenschappen zorgen er voor dat het verkoop klaar maken u weinig tijd kost.

Het telen van Outsider gaat niet alleen gemakkelijk maar ook snel. Als u met jonge planten start kunt u al na 13 tot 15 weken Outsider verkopen. Voor de productie is een potmaat van 9 cm het meest optimaal. U kunt oppotten met zaailingen van 12 weken oud (1,5 cm pluggen). De kant-en-klaren planten hebben een diameter van 13-16 cm.

Voor het downloaden van de complete productbrochure klikt u hier.