Melody Outdoor®

Dé mini F1 Cyclaam voor outdoor
Melody Outdoor® is dé mini F1 Cyclaam voor buiten. De gehele serie heeft stevige bloemstelen en een mooie gemarmerde bladstructuur. Door kruising met botanische soorten heeft Melody Outdoor® een extreem goede weerstolerantie.

Compleet kleurassortiment

Melody Outdoor® is in 11 heldere kleuren beschikbaar, waaronder 4 zeer attractieve Shine kleuren. De witte bloemrand zorgt ervoor dat de Shine kleuren extra glans geven aan uw tuin. Melody Outdoor® is ook als EasyMix te verkrijgen. De EasyMix is samengesteld uit meerdere kleuren van het Melody Outdoor® assortiment met een vaste mixverhouding. Klik hier voor de mixverhouding van de Melody Outdoor® EasyMix.

IMG_1615

Langbloeiend
Stijlvol, kleurrijk en vrolijk, maar wat vooral belangrijk is: Melody Outdoor® garandeert een lange doorbloei buiten. Melody Outdoor® is gedurende diverse jaren in verschillende weersomstandigheden (zon, regen, vorst) getest. De uitstekende weerstolerantie tot -3°C maakt dit sterke, lang houdbare ras uitermate geschikt voor border, terras en bloembakken op het balkon. Ook na de bloei blijft Melody Outdoor® mooi door zijn gemarmerde bladstructuur.

Eenvoudig te telen
Tijdens de teeltperiode ontwikkelt Melody Outdoor® decoratieve bladeren met zilverkleurige markeringen en heeft de plant een mooie compacte groei. Melody Outdoor® is zeer eenvoudig te telen, ook door middel van een geautomatiseerd teeltproces. Deze unieke teelteigenschappen zorgen er voor dat het verkoop klaar maken u weinig tijd kost.

Het telen van Melody Outdoor® gaat niet alleen gemakkelijk maar ook snel. Als u met jonge planten start kunt u al na 13 tot 15 weken Melody Outdoor® verkopen. Voor de productie is een potmaat van 9 tot 10,5 cm het meest optimaal. U kunt oppotten met zaailingen van 12 weken oud (1,5 cm pluggen).

Voor het downloaden van de complete productbrochure klikt u hier.

Melody Outdoor® heeft ook een eigen website! Klik hier om deze te bezoeken!