Maxora

Maxora vervangen door Contiga
De Maxora serie is vervangen door de nieuwe serie Contiga. Voor meer informatie over deze serie kunt u de Contiga pagina bezoeken. Maxora is echter, in beperkte mate, nog beschikbaar. Onderstaand treft u informatie over de Maxora serie aan.

Compacte F1 Cyclaam met grote bloemen
Maxora is de grootbloemige F1 Cyclaam-serie. De gehele serie is compact van vorm met sterke bloemstelen en een gevarieerd bladtype. Door zijn uniforme groei en uitbundige bloei is Maxora gemakkelijk te telen én te verkopen.

Heldere kleuren
Maxora is in diverse heldere kleuren in beperkte aantallen beschikbaar. Neem contact met ons op als u hierover meer informatie wilt hebben.

Maxora EasyMix

Maxora EasyMix

Eenvoudig te telen
Tijdens de teeltperiode ontstaat weinig geel blad en heeft Maxora een uitstekende homogene groei. Daardoor is Maxora zeer eenvoudig te telen, ook door middel van een geautomatiseerd teeltproces. Deze unieke teelteigenschappen zorgen er ook voor dat het veiling klaar maken u weinig tijd kost.

De zaden hebben een hoge kiemkracht en zijn ziektevrij. Hierdoor gaat het telen van Maxora gemakkelijk en betrouwbaar. Als u met jonge planten start, kunt u al na 15 tot 17 weken Maxora verkopen. Voor de productie is een potmaat van 11 tot 15 cm het meest optimaal. U kunt zowel oppotten met zaailingen van 10-12 weken oud (1,5 cm pluggen) als ook met jonge planten van 15 weken oud (4 cm pluggen).