Maxora Fringed

Gefranjerde F1 Cyclaam met grote bloemen
Maxora Fringed is de grootbloemige gefranjerde F1 Cyclaam. De gehele serie is compact van vorm met sterke bloemstelen. Door zijn compacte groei en uniforme gefranjerde bloemvorm is Maxora Fringed 7507 Maxora Fringed Light Pink with Eye IMG_5188 close-upgemakkelijk te telen én te verkopen.

Helder kleurassortiment
Maxora Fringed is in 9 heldere kleuren beschikbaar. Maxora Fringed is ook als Client Mix of EasyMix te verkrijgen. De EasyMix is samengesteld uit diverse kleuren van het Maxora Fringed assortiment met een vaste mixverhouding. Klik hier voor de mixverhouding van de Maxora Fringed EasyMix. De Client Mix wordt op maat samengesteld conform uw eigen wensen.

Zeer vroegbloeiend
Was voorheen het telen van gefranjerde Cyclamen moeilijk? Niets is minder waar met Maxora Fringed. Tijdens de teeltperiode ontstaat weinig geel blad en heeft Maxora Fringed een uitstekende homogene groei. Daardoor is Maxora Fringed zeer eenvoudig te telen, ook met behulp van een geautomatiseerd teeltproces. Deze unieke teelteigenschappen zorgen er voor dat het verkoop klaar maken u weinig tijd zal kosten.

De zaden hebben een hoge kiemkracht en zijn ziektevrij. Hierdoor gaat het telen gemakkelijk en betrouwbaar, mede doordat Maxora Fringed vroegbloeiend is. Als u met jonge planten start, kunt u al na 17 tot 19 weken starten met de verkoop. Voor de productie is een potmaat van 11 tot 15 cm het meest optimaal. U kunt zowel oppotten met zaailingen van 12 weken oud (1,5 cm pluggen) als ook met jonge planten van 15 weken oud (4 cm pluggen).

Voor het downloaden van de complete productbrochure klikt u hier.