Marketing2018-10-14T11:47:20+02:00

Marketing

Succesvol ondernemen en marketing gaan hand in hand. Met goede marketing bereikt u gemakkelijk uw (potentiële) klanten en werkt u bovendien aan het vergroten van uw naamsbekendheid.

Wij kunnen u op diverse gebieden ondersteunen bij uw verkoopactiviteiten. Laat het ons weten als we u verder behulpzaam kunnen zijn.

Etiketten

Wij hebben etiketten ontworpen voor onze Cyclamen-series Melody Outdoor®, Goblet en Rocolina. Daarnaast hebben wij een etiket ontworpen voor de Shine-kleuren, beschikbaar in het assortiment van onze series Picola, Facila en Merita.
  • Foto’s: Wij beschikken over een groot aantal foto’s van onze Cyclamen, in zowel lage als hoge resolutie.

  • Banners: Wij kunnen u ondersteunen bij het ontwerpen van een banner.

  • Cyclamen Kleuren: Op onze Facebook pagina Cyclamen Kleuren vindt u in najaar en winter tips en adviezen om de Cyclamen een mooie en langdurige bloei in de tuin te gunnen.

  • Beurzen: Ieder jaar zijn wij op diverse (internationale) beurzen met een stand vertegenwoordigd. IPM Duitsland, Californian Spring Trials USA, Flower Trials Nederland en Flower Trials Japan.

  • Varitrials: Jaarlijks test Varinova veel verschillende Cyclamenrassen, van micro’s tot grootbloemigen, op hun teelt- en bloeieigenschappen. Ieder jaar organiseren wij in de weken 43, 44 en 45 onze open dagen zodat ook u deze proef kunt bekijken.