Contiga

Compacte F1 Cyclaam met grote bloemen
Contiga is de nieuwe standaard onder de grootbloemige F1 Cyclaam-series. De gehele serie is compact van vorm met sterke bloemstelen en een uniform groenbladig bladtype. Door zijn compacte groei en uniforme bloei is Contiga gemakkelijk te telen én verkoopklaar te maken.

Contiga Mix IMG_6333Breed en helder kleurassortiment
Contiga is in 13 heldere kleuren beschikbaar. Contiga is ook als Client Mix of EasyMix te verkrijgen. De EasyMix is samengesteld uit meerdere kleuren van het Contiga assortiment met een vaste mixverhouding. Klik hier voor de mixverhouding van de Contiga EasyMix. De Client Mix wordt op maat samengesteld conform uw eigen wensen.

Eenvoudig te telen
Tijdens de teeltperiode ontstaat weinig geel blad en heeft Contiga een uitstekende homogene compacte groei. Daardoor is Contiga zeer eenvoudig te telen, ook door middel van een geautomatiseerd teeltproces. Deze unieke teelteigenschappen zorgen er ook voor dat het verkoop klaar maken u weinig tijd kost. Contiga groeit zeer compact, waardoor deze ook goed te telen is in de 10,5 cm (4”) pot, met een plantdichtheid van 20 planten/m2. De teelt van Contiga in een 12 cm of 13 cm pot heeft een plantdichtheid van 12-16 planten/m2.

Voor het downloaden van de complete productbrochure klikt u hier.