Cyclamen proeven 2017

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor onze Cyclamen proeven, de Varitrials 2017, in volle gang. De kas is gevuld met planten die in nette rijtjes staan. En ook onze buitenproef ziet er al mooi uit. Alle Cyclamen variëteiten van zowel Varinova als collega-veredelaars zullen van 23 oktober t/m 10 november a.s. te beoordelen en te vergelijken zijn. Noteer deze data alvast in uw agenda. U bent uiteraard, bij voorkeur op afspraak, van harte welkom.

IMG_2401 IMG_2406

Samenwerking met Beijing Beautiful Agriculture, China

Persbericht

We zijn blij de samenwerking tussen Beijing Beautiful Agriculture Co., Ltd en Varinova BV te kunnen aankondigen.

Beijing Beautiful Agriculture Co., Ltd is een professionele handelsmaatschappij gespecialiseerd in het importeren, exporteren en promoten van jonge planten, zaden van sierplanten, bollen/knollen en aanverwante producten voor de tuinbouw van hoge kwaliteit.

Varinova legt zich toe op het gebied van plantenveredeling en zaadproductie. Met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en veredelingstechnieken is Varinova erin geslaagd om plantenrassen te ontwikkelen die zich allen laten kenmerken door compactheid, uniforme groei en Botrytis tolerantie.

Per 20 september 2017 is Beijing Beautiful Agriculture Co., Ltd exclusief in China verantwoordelijk voor de marketing, promotie en verkoop van Varinova’s Cyclamen genetica.

 

BBA&Varinova-1